Tafeltennisvereniging "Ontspanning Door Inspanning"
Lid worden? Klik hier!

Inschrijven

Ondergetekende geeft zich hierbij met ingang van 21 juli 2018 op als lid van de tafeltennisvereniging O.D.I. te Oudega (Súdwest-Fryslân) en verklaart aan alle verplichtingen met betrekking tot het lidmaatschap te zullen voldoen.

Voornaam:
Achternaam:
Geslacht: man vrouw
Geboortedatum:
Adres:
Postcode: Woonplaats:
Telefoon: Mobiel:
E-mailadres:

1. Geeft zich op als:
toernooispeler trainingslid competitiespeler
2. Lid geweest van T.T.V. tot en met (datum)
Bondsnummer:
Competitie: e klasse divisie bij de jeugd senioren
3. elo-rating op (datum)
Winstpercentage: %

3. Gehoord van T.T.V. O.D.I. via:
internet
krant
vrijetijdsmarkt
school
vrienden
anders, namelijk

Zodra je contributie dient te betalen krijg je van ons een contributienota toegezonden.
T.T.V. O.D.I. hoopt uiteraard op een lang en leuk lidmaatschap. Indien je toch onverhoopt met tafeltennis wilt gaan stoppen, is het belangrijk dat je dat vóór 1 december doet. Indien je dit later doet, dien je ook de contributie van dat seizoen te betalen.

Ondergetekende gaat akkoord met onze Privacyverklaring en verklaart alles gelezen te hebben en zou graag lid worden van T.T.V. O.D.I. te Oudega (Súdwest-Fryslân).